Villányi Cabernet Sauvignon
Villányi Cabernet Sauvignon
, egy népszerű és minőségi választás! Ha van olyan bor, amit a legtöbben szívesen választanak koccintáshoz, akkor a Villányi Cabernet Sauvignon biztosan beletartozik a sorba.

Folytatás
bor webáruház
bor webáruházból vásárolni mindig sikerélménnyel jár! Sokan tartanak az online rendeléstől és a látatlanban történő vásárlástól, mert egyszerűen nem lehet kiszámítani, hogy valóban az a termék érkezik e, amit a vásárló remél. Bizonyos esetekben nincs akkora kockázat, ide sorolhatjuk például a bor webáruház működését is.
Folytatás
borlekvár rendelés
A borlekvár rendeléshez válasszon minőségi terméket, kóstolja meg a legfinomabb borból készült lekvárokat! A bor kocsonyás, ízesített formában is kitűnő kísérője lehet egy ünnepi étkezésnek, de a hétköznapok vacsoráit is különlegesebbé lehet tenni egy-két kanálnyi, ínycsiklandó borlekvárral.
Folytatás

villányi rosé
A villányi rosé a bor kedvelők nagy kedvence! Ezt a remek, magyar bor típust senkinek sem kell bemutatni. A jellegzetes, rózsás színű, frissítő, könnyű, gyümölcsös aromájú rosékat sokan kedvelik. 

Folytatás
brandy
Brandy az ünnepi asztalra? Miért ne? A nemes borpárlat kiváló minőséget képvisel, hiszen maga is nívós alapanyagokból készült. Az aranyló szín, a karakteres illat és a jellegzetes aromák szinte könnyeket csalnak a szemekbe. Az Angyalok könnye a jeles alkalmak, az emlékezetes események, az ünnepi asztal elmaradhatatlan része, amivel fel lehet tenni a koronát a pillanatra. Bontson egy üveggel!
Folytatás

bor webshop
A finom és minőségi bor az ünnepi asztalok elmaradhatatlan eleme, de egy hétköznapi beszélgetéshez is kellemes kísérőnek bizonyul. A bor beszerzése ma már sokkal egyszerűbb, mint régebben, hiszen nem kell elutazni a termelőhöz, de még az sem szükséges, hogy bor szaküzletet keressünk fel személyesen. Az egyik legkényelmesebb megoldás a bor vásárlásra nem ás, mint a bor webshop használata.

 
Folytatás

borlekvár
A borok jótékony hatásai már régóta ismertek, számtalan kutatás bizonyította, hogy a bennük lévő anyagok pozitív hatással vannak a szív és az érrendszer állapotára. 

Folytatás


A vörösborhoz fejben a nehéz ételeket társítjuk, azaz maga a bor is viszonylag "nehéz" a közvélekedés szerint. A Villányi Portugieser azonban ez nem igaz, hiszen kellemes, lágy karaktere miatt tökéletes ivóbornak mondható.

Folytatás
Megérkezett az új évjárat Villány közösségi bisztróborából.  
Redy
Folytatás
Hárslevelű

A késői szüretelésű édes borokat ne tévesszük össze a jégborral, az elkészítési eljárás ugyanis teljesen eltérő.
Folytatás

A magyar borvidékek méltán híresek világszerte, de a borkedvelők körében megoszlanak a vélemények, hogy honnan is származnak a legjobb borok. Mindenkinek a saját ízlésére bízzuk a döntést, de lássuk, miért tartjuk kiemelkedőnek a villányi pincészeteket!
Miért sikeresek a villányi pincészetek?

Folytatás

villányi borok

A különféle boroknak sokan hódolnak, ám nem mindenki ismeri a minőségi borfogyasztás szabályait, így például kevesen vannak, akik a kóstolás mikéntjével tisztában vannak.

Folytatás

Villányi Portugieser

A villányi borok rendkívül népszerűek, és ezt igazolja az idén megrendezett borkóstoló fesztivál is, melyen pincészetünk is képviselte magát.

Folytatás

Májusi (ár)eső aranyat ér! 

Bemutatjuk út termékünket:

Cabernet Sauvignon 2 literes pet palackban.

Akcióink:

Az akció időtartalma: 2016. május 4-10.-ig.

Folytatás
villányi borok

A bor nem csupán az ünnepi alkalmak, a meghitt pillanatok vagy a kellemesen eltöltött szabadidő ízletes alkoholos itala. Sokoldalú felhasználásánál fogva alkalmas desszert jellegű, főételekhez kiválóan párosítható készítmények előállításához is.
Folytatás