2015. 12. 18. - Tökéletes borok az ünnepekre!
Az év vége a kikapcsolódás, ünneplés, szeretteinkkel közösen eltöltött pillantok ideje, amelyet tökéletesen kiegészítenek a jól megválasztott, zamatos villányi borok.

Ebben az időszakban minden ünnepi asztal elengedhetetlen kelléke a finom bor, amely megkoronázza a nagy gonddal elkészített ételeket, ünnepi falatokat. Természetesen ajándékként adni is jó ötlet villányi bort! Választhatunk villányi Cabernet Sauvignont, villányi Cabernet Francot, villányi Merlot, garantált lesz az ajándékozott öröme!

Az ünnepi asztal tökéletes és különleges kiegészítője lehet a borlekvár, ami remekül illik a szárnyasokhoz, sült húsokhoz, de bizonyos fajtákat desszertekhez is jó szívvel ajánlunk. Próbálja ki Ön is!

Ha igazán minőségi villányi bort szeretne az ünnepi asztalra, rendeljen webshopunkból még ma! A kiszállítás az egész ország területén csak 1000 Forint, így fáradtság nélkül, jó áron vásárolhat termékeinkből!

Ha pedig további kérdése lenne a borokkal, kiszállítással, vagy más egyébbel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!