Jogi nyilatkozat és Adatvédelem

Portálunk oldalainak megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket.
Amennyiben feltételeink nem elfogadhatók, kérjük, ne nyissa meg oldalainkat!

Az www.osipince.hu oldalain található összes adat, információ és a honlap design-ja, felépítése a honlapon látható formában Ősi Gábor, Várerdő-vin Kft 7822 Nagyharsány, Kolónia u. 144. kizárólagos tulajdonát képezi. Ezen elemek jogtulajdonosi hozzájárulás nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértése miatti jogkövetkezményekkel járhat.

Az www.osipince.hu Webáruházban kínált termékek paramétereinek, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal jártunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk.
Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a webáruházba, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától
jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes
áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

A megrendelések vállalt határidőn belül történő teljesítéséért mindent megteszünk, de esetleges késések, illetve a teljesítés elmaradása esetén cégünk anyagi, erkölcsi vagy bármely más természetű felelősséggel nem tartozik.
Várerdő-vin Kft a portál üzemeltetőjeként az oldalak használata során a felhasználóktól kapott adatok kezelésénél betartja a vonatkozó törvények és rendelkezések előírásait.

A vonatkozó törvények: 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; 1998. évi VI. törvény az egyének személyes adatainak védelméről
gépi feldolgozás során; 2001. évi XL. törvény a hírközlésről; 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő
szolgáltatások egyes kérdéseiről.
Várerdő-vin Kft jogot formál, hogy a portál oldalainak tartalmát előzetes értesítés nélkül megváltoztassa, beleértve az árakat és egyéb díjakat is.

A portál használatánál igénybe vett jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség.

Vásárlási feltételek
Mivel vásárlók csak regisztrált partnereink lehetnek, új partnereinket kérjük, hogy első vásárlásuk előtt regisztráltassák magukat. A regisztrációval új partnerünk tudomásul veszi a Vásárlási Feltételeket. Ha partnerünk elfelejti jelszavát, kérésére újra rendelkezésre bocsátjuk. A jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség. A hibás regisztrációs lapok elküldéséből keletkező károkért a Várerdő-vin Kft felelősséget nem vállal.

Adatvédelem:
Az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően tájékoztatjuk Önt, hogy a Várerdő-vin Kft az Ön adatait egy adatbázisban kezeli. Az adatbázisban található adatokat a Várerdő-vin Kft kizárólag
tevékenysége végzéséhez szükséges ajánlattételi listák összeállításához használja fel és az Ön adatait mindaddig folyamatosan használja, amíg Ön írásban nem kéri azok törlését.

Árak
A Várerdő-vin Kft szabadon élhet az árváltoztatás jogával. A változások akkor lépnek életbe, amikor a webáruházban online megláthatók. Kérjük, partnerünk akkor folytassa a vásárlást,
ha a változásokat elfogadja!

Házhozszállítás
Házhozszállítás Magyarországon belül
A munkanapon délután 18 óráig megrendelt árut a következő 2. munkanapon belül reggel 8 és délután 18 óra között házhoz szállítatjuk futárszolgálattal. Meghatározott időpontra (órára) történő kiszállítást nem áll módunkban vállalni. A fuvardíjat Ön fizeti oly módon, hogy a 1378 Ft+ÁFA (bruttó 1750 Ft) fuvardíjat a számlára felvezetjük. A fuvardíjat megrendelésenként egyszer számítjuk fel. A Várerdő-vin Kft csomagolási költséget nem számol fel, kivétel az esetleges megrendelt díszcsomagolásokat.

Nemzetközi házhozszállítás
Az országon kívüli házhozszállításra egyedi ajánlatot adunk.

Garancia
Az www.osipince.hu internetes áruház kizárólag jó minőségű, hibátlan termékeket árul és az általa eladott termékekre biztosítja az érvényben lévő jogszabályokban előírt garanciát.

Fizetési feltételek
Új partnereink esetében először készpénzzel történő fizetést alkalmazunk, majd az üzleti kapcsolat elmélyülésével kérésére lehetőség van átutalásra a megállapított hitelkeret összegéig. Amennyiben egy partnerünknek lejárt, kifizetetlen számlája van, annak kiegyenlítéséig csak készpénzes fizetésre szolgáljuk ki.
A fentiekben leírt igények érvényesítése vagy bármilyen kérdés esetén kérjük forduljon bizalommal Ősi Gáborhoz: 7773 Villány, Baross G út 54.
telefon: +36 30 2354860
email: info@osipince.hu
Borházunk hétfőtől vasárnapig 10.00-18.00-ig, áll az Ön rendelkezésére.

A WEBLAP ÜZEMELTETŐJÉNEK ADATAI:

A webshop üzemeltetője: Várerdő-vin Kft. 7822 Nagyharsány, Kolónia u. 144.

Ügyvezető: Ősi Gábor

Adószáma: 14304369-2-02
Bankszámlaszáma (K&H): 10402434-50495550-57551006
Számlatulajdonos neve: Várerdő-vin Kft.
Telephelye: 7773 Villány Baross G út 54.
Kapcsolattartó személy neve: Ősi Gábor
Mobil telefonszáma: +36 30 2354860
Elektronikus levelezési címe: info@osipince.hu

Adóraktári engedély száma:HU21431704001

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-59202/2012